021.jpg

Min erfarenhet av att ge massage ät att folk söker för olika anledningar. Därför erbjuder jag olika varianter av beröring.
Både mer muskelär klassisk massage som verkligen sätter igång cirkulation och forslar bort slaggprodukter. Även av en klassisk svensk massage kan man få olika hårt, det är du som kund bestämmer vilket tryck som känns bäst för dig.

https://lottaslivsanda.bokadirekt.se

Klassisk Massage


Här kan man välja mellan
Ryggmassage;- vem har inte stress eller felbelastningsaxlar.
Magmassage;- oro sätter sig ofta i magen. Att få en lugn mag-massage är otroligt givande.
Fotmassage- vi går på våra fötter hela dagarna och fötterna kan påverka hela vår kropp.
Ansiktsmassage;- vi har mer spänningar i ansiktet än vad vi är medvetna om och när de släpper ser vi gladare ut.

30 minuter 400:-


Eller varför inte boka en helkropp, jag tar tid på mig så jag verkligen hinner att gå igenom hela kroppen. 

70 minuter 550:-

 

Taktil Stimulering

Om du önskar mer beröring så erbjuder jag även taktil stimulering. Här går jag ej ner i musklerna utan mer berör dig. Otroligt avslappnande! Under taktil följer man ett speciallt mönster som skapar trygghet för kunden. Detta är en helkropp.
Jag gick själv på taktil när jag var gravid, framför allt som höggravid och upplevde det helt fantastiskt i den processen. Både för stunden och även bygga upp oxytocinet inför förlossningen. Det rekommenderar jag enormt starkt! Älskar att ge den känslan vidare till gravida!

http://www.beroring.se/

70 minuter, 550:-

 

 

 Reiki

Lär oss att leva helt närvarande i nuet och släppa oro och stress i tankarna. Reiki är den helande och harmoniska kraft som finns i allt och som vi öppnar oss för när vi börjar ge oss själva behandling, och då börjar positiva oväntade saker att hända i våra liv.

Utöver Reiki Master kurserna hos Anna-Lena Wikström har jag har även gått kurser i ängla-healing och ängla kanalisering hos Maria Hope Rosenlind som bl.a ökar upp kärleks flödet och intusionen under healing sessionen.

http://www.anna-lena.se/

http://www.hope-of-avalon.com/

70 min 550:-

Går nu att boka genom https://lottaslivsanda.bokadirekt.se

 

 

Friskvård för företag

Från skatteverketssida- Fri förebyggande behandling och rehabilitering.

"Numera anses så kallad kontorsmassage och liknande behandlingar av enklare slag som skattefri friskvård om behandlingen erbjuds hela personalen."

"Dessutom kan du som arbetsgivare få göra avdrag för kostnader för förebyggande behandling, om du kan visa att behandlingen syftar till att den anställde ska kunna fortsätta att förvärvsarbeta. Några formella beviskrav med läkarintyg finns inte, men du ska göra en individuell bedömning av den anställde och visa behovet och syftet med behandlingen."

Klassisk ryggmassage 20 min 400:-

Klassisk helkroppsmassage 50 min 550:-

Taktil Stimulering 50 min 550:-

*Hos mig inkl moms, hos er exkl moms.

 

Hatha yoga 50 min 1500:-

Avspänning 50 min 1500:-

Aktiviterna sker hos er!

 

För bokning på ert företag kontakta mig personligen Så bokar jag in era tider på bokadirekt! Jag kommer ut till er vid minst 4h.
Vid enskilda tider hos mig boka er behandling under fliken företagsmassage i bokadirekt!
Kontakta mig för mer info! Varmt välkomna!