"är en enkel och kraftfull friskvårdsmetod för kropp och själ. Den löser upp spänningar och blockeringar, kropp och tankar återfår balans och harmoni. I vardagen möter vi ofta situationer med stress och oro som gör att musklerna spänns och andningen hämmas. Genom Frigörande andning kan vi bearbeta dessa känslor och komma till avslappning. Vi får tillgång till mer energi, vitalitet och livsglädje."

För mig känns frigörande andning som visdommens andning, den mest förlösande metod som jag har testat! Mycket av de kroppsliga och känslomässiga blockeringar/smärtor löses upp och frigörs. 
En otrolig tillit till livsprocessen stärks!

 

 525044-10151402836226848-629833714-n.jpg

Sessionen börjar med ett samtal, där du berättar vem du är och varför du vill testa Frigörande andning. Och att jag ska få en inblick hur din situation ser ut just nu. Självklart har jag tystnadsplikt! Förtroende är en viktig del i mötet!
Och här kan frågor och funderingar tas upp. 
Efter samtalet får du lägga dig ner på en madrass på golvet och efter en liten avslappningsövning börjar andningen med kopplande andetag. Min funktion under andningen är att närvarande stödja och guida dig genom din andning.
"Under en frigörande andnings session syresätter du kroppen mer än vanligt och tar också in livsenergin. När syret och livsenergin ökar och flödar friare i kroppen påverkas de mentala, fysiska och själsliga blockeringar du har."

www.andning.info

Ca 2h
Enskilt
 645:-, par andning 795:-, 

 

 https://lottaslivsanda.bokadirekt.se

Värdekort


5 kort Frigörande andning
2.725,00 kr, värde 3.225,00 kr

 

Andningskurs 

Boka Gruppandning 140 min , 300,00 kr

Här får du tillfälle att andas tillsammans med andra, en grupp på högst 3 stycken (minst 2). Vi kommer att vara i mitt behandlingsrum, så det blir intimt och mysigt!
Vi kommer att ligga på madrasser på golvet och andas tillsammans, det kan bli en stark gruppdynamik som man ej upplever i enskild andning.

Andningstillfällen Då du verkligen kan fördjupa dig i din andning och ditt inre läkande.
I en grupp på 3 personer andas ni tillsammans och delar sedan era upplevelser.
Kan bli en otrolig fin resa både i dig själv och tillsammans med dom andra.

Om du är intresserad av att delta i en öppen gruppandning, kontakta mig om tider som kan passa så ska jag sätta ihop tider!

 

 

 


(Lämna tom)

http://www.regnbagsforlaget.com/livslust-vagen-till-livet-och-karleken.html

http://www.bokus.com/bok/9789137124353/lar-dig-andas-andningsmetoder-for-halsa-personlig-utveckling-och-okat-valbefinnande/