Känner du att du är på väg in i väggen, eller har du varit där och är stress känslig? Eller är du bara behov av ett stort lugn i ditt liv, då kan jag erbjuda en mycket fin meditativ hatha yoga.
Oavsett om du är smidig eller stel, van eller ovan av yoga, så vänder den sig till alla som söker inre frid och glädje.

 

Jag utför en meditativ yoga, med mjuka kroppsövningar och kroppsställningar, som framför allt mjukar upp, masserar fast även stärker kroppen. Den balanserar och stärker helheten. Yogan hjälper oss även att bli mer harmoniskt avslappnade, inte bara i vår kropp, utan även till tankarna och till sinnet.

Yoga är inte bara en kroppslig utvecklingsalternativ, utan även personlig och andlig utvecklingsalternativ, andligheten kommer automatiskt efter en tids utövande. Men är inget måste.

* Kroppskännedom ökar under yogans utförande.
* Viljan att få balans på alla livets plan ökar under yogans utförande.
* Yogan kan även hjälpa till att hitta din mening i din livsprocess, hitta och stärka upp essensen av hela din varelse.

Allt är ett!

Min egna yogabakgrund startade 2003 med min första yogaledarutbildning med Lena Elmqvist. Därefter höll jag yoga för kurortens besökare. 1-4 pass i veckan under ca 10 års tid. Parallellt med det gick jag en yogalärarutbildning hos Yoga för alla i Göteborg 2006/2007. Även gått kurser hos både Mirjam och Ulrika (gravidyoga) på Yogacentrum här i stan. Idag ägs den av andra! Jätte fin lokal! Älskar att både gå på andras yoga och hålla yoga själv för andra!
Hållit yoga kurser för Medborgarskolan i Essunga och Vara. Även genom mitt företag i Lidåkersgympasal och ute på olika företag. Åker ganska regelbundet på olika yogaretreat för min egen skull. Efter barnens ankomst inte så ofta MEN till Juli är en helg inbokat! Längtar!

NAMASTE

 

 Yoga-time 

Måndagar kl 12-13 alt 17,15 från v 34 och in på vårterminen kommer jag hålla Hatha yoga flow på Yin yoga life! :)

Boka på www.yinyogalife.bokadirekt.se

 

Varmt välkommen <3

 

 

0060-5.jpg