Behandlingar

 

Boka din behandling via bokadirekt.se

Frigörande andning

"är en enkel och kraftfull friskvårdsmetod för kropp och själ. Den löser upp spänningar och blockeringar, kropp och tankar återfår balans och harmoni. I vardagen möter vi ofta situationer med stress och oro som gör att musklerna spänns och andningen hämmas. Genom Frigörande andning kan vi bearbeta dessa känslor och komma till avslappning. Vi får tillgång till mer energi, vitalitet och livsglädje."

För mig känns frigörande andning som visdommens andning, den mest förlösande metod som jag har testat! Mycket av de kroppsliga och känslomässiga blockeringar/smärtor löses upp och frigörs.
En otrolig tillit till livsprocessen stärks!

Sessionen börjar med ett samtal, där du berättar vem du är och varför du vill testa Frigörande andning. Och att jag ska få en inblick hur din situation ser ut just nu. Självklart har jag tystnadsplikt! Förtroende är en viktig del i mötet!
Och här kan frågor och funderingar tas upp.
Efter samtalet får du lägga dig ner på en madrass på golvet och efter en liten avslappningsövning börjar andningen med kopplande andetag. Min funktion under andningen är att närvarande stödja och guida dig genom din andning.
"Under en frigörande andnings session syresätter du kroppen mer än vanligt och tar också in livsenergin. När syret och livsenergin ökar och flödar friare i kroppen påverkas de mentala, fysiska och själsliga blockeringar du har."

Erbjuder enskild och parandning.

 

Prova på Gruppandning (4 personer) Jag kommer att ha vid 2 tillfällen  på Hälsohuset i Lidköping. 

Tisdagarna 16/7 och 30/7. 10:00-12:00.

200:- pp.

Anmälan till 0730-858785. Först till kvarn.

 

Healing

Reikihealing

Hjälper oss att leva helt närvarande i nuet och släppa oro och stress i tankarna. Reiki är den helande och harmoniska kraft som finns i allt och som vi öppnar oss för när vi börjar ge oss själva behandling, och då börjar positiva oväntade saker att hända i våra liv.

Utöver Reiki Master kurserna hos Anna-Lena Wikström har jag har även gått kurser i ängla-healing och ängla kanalisering hos Maria Hope Rosenlind som bl.a ökar upp kärleks flödet och intusionen under healing sessionen.

Erbjuder enskild session och distanshealing.

Healingmassage

Ibland vill man inte bara ha healing utan även beröring då är denna kombination av djupavslappnande massage och balanserande chakrahealing perfekt.
Eller om man är sugen på healing men vill ha kvar en fot i massagetillvaron. Underbar kombination.

 

Klassisk massage

Min erfarenhet av att ge massage är att folk söker för olika anledningar. Därför erbjuder jag olika varianter av beröring.
Klassisk massage sätter igång cirkulationen och forslar bort slaggprodukter. Även av en klassisk svensk massage kan man få olika hårt, det är du som kund som bestämmer vilket tryck som känns bäst för dig.
Här kan man välja mellan:
Ryggmassage- vem har inte stress eller felbelastningsaxlar.
Magmassage- oro sätter sig ofta i magen. Att få en lugn mag-massage är otroligt givande.
Fotmassage- vi går på våra fötter hela dagarna och fötterna kan påverka hela vår kropp.
Ansiktsmassage- vi har mer spänningar i ansiktet än vad vi är medvetna om och när de släpper ser vi gladare ut.
Eller varför inte boka en helkropp, jag tar tid på mig så jag verkligen hinner att gå igenom hela kroppen.

 

Taktil Stimulering

Om du önskar mer beröring så erbjuder jag även taktil stimulering. Här går jag ej ner i musklerna utan mer berör dig. Otroligt avslappnande! Under taktil följer man ett speciallt mönster som skapar trygghet. Detta är en helkropp.

Jag gick på taktil när jag var gravid, framför allt som höggravid och upplevde det helt fantastiskt i den processen. Både för stunden och även bygga upp oxytocinet inför förlossningen. Det rekommenderar jag enormt starkt! Älskar att ge den känslan vidare till gravida.

 

 

   

MÅNADSERBJUDANDE!

Kolla Bokadirekt för aktuellt erbjudande!

~~~

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tider ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

~~~

Nu erbjuder jag Asiatisk YogaMassage till elevpris! Kolla bokadirekt för pris och bokning. 

~~~