Behandlingar

 

Boka din behandling via bokadirekt.se

Frigörande andning

Det finns många unika andningstekniker och alla har sina egna syften och funktioner. Just under en frigörande andning session så frigör du det som håller dig tillbaka i livet! ”Bara” genom att ligga och andas kopplade andetag! Min funktion är att finnas där för dig och att få dig att ”andas igenom din cykel”. Vår andning är kopplat till våra sinnen, våra känslor. Så andningen kan berätta mycket om hur vi mår och hur vi hanterar livet. För mig är det som att komma till visdomensland och en av de starkaste, härligaste och jobbigaste friskvårdsmetoder jag har testat! Älskar det!

"Under en frigörande andnings session syresätter du kroppen mer än vanligt och tar också in livsenergin. När syret och livsenergin ökar och flödar friare i kroppen påverkas de mentala, fysiska och själsliga blockeringar du har."

Erbjuder enskild och parandning.

/64a6edbc-3302-43e5-97a5-a505e8bc42e2.jpg


Reiki-healing

Min första kurs (efter massagen) var Reiki 1, 2003. Och vilka underbara dörrar det öppnades för mig. Jag började med självhealing och på andra. Jag fortsatte med steg 2 så jag även mer tydligt kunde ”skicka” healing på distans. Har du inte testat det och är skeptisk! Helt förståeligt! Testa och upplev! Sedan gick jag Reiki Master stegen hos Anna-Lena Wikström. Jag upplever att Reiki är otroligt avslappnande. Och i avslappning sker enormt mycket läkning. En ljus lätthet i en stärks och våra chakran balanseras. Allt är dock färskvara på så sätt att livet fortsätter att påverka oss och våra lager av läkning är som en lök. Skal för skal tills man kommer in till kärnan! Qi flöde!

Erbjuder enskild session och distanshealing.

/85c8edc5-1eb0-4eff-aebf-1d4203f3b0b0.jpg

 


Healing-massage

Ibland vill man inte bara ha healing utan även beröring då är denna kombination av djupavslappnande massage med ekologisk rogivande massageolja, tex lavender och balanserande chakrahealing perfekt. Jag använder varma lavastenar och eteriska oljor från Young living under behandlingen för att stärka upp det som just du behöver.

Utöver Reikikurserna har jag även gått kurser i ängla-healing och änglakanalisering hos Maria Hope Rosenlind. Det förstärker kärleken under sessionen, och 2017 knöt jag säcken mellan massage och healing med en kurs hos Drömtida; Sanna-Mi.

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tiden ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

/8f26b580-0aa4-4977-a498-33f2f52b7dcc.jpg

 


Klassisk massage

Min erfarenhet av att ge massage är att folk söker för olika anledningar. Därför erbjuder jag olika varianter av beröring.
Klassisk massage sätter igång cirkulationen och forslar bort slaggprodukter. Även av en klassisk svensk massage kan man få olika hårt, det är du som kund som bestämmer vilket tryck som känns bäst för dig.


Här kan man välja mellan:
-Ryggmassage- vem har inte stress eller felbelastningsaxlar.
-Rygg, axel och dekolletagemassage(övrebröstmuskelatur) För att balansera uppfram och baksida, samt flödet ut i armarna.
-Fotmassage- vi går på våra fötter hela dagarna och fötterna kan påverka hela vår kropp.
-Ansiktsmassage- vi har mer spänningar i ansiktet än vad vi är medvetna om och när de släpper ser vi gladare ut.
-Helabaksidan; baksidaben, säte, rygg och nacke. Vi är överlag mer spända på baksidan än framsidan.
Eller varför inte boka en helkropp, jag tar tid på mig så jag verkligen hinner att gå igenom hela kroppen.

På helkroppen samt Hela baksidan kan man välja till HotStone eller koppningsmassage; se under respektive kategori på Bokadirekt.

/12e6ef5f-a380-4024-a153-4d264d848bae.jpg


Taktil Stimulering

Vissa föredrar en mer muskulär massage andra mer beröring. Båda underbara på sina egna sätt! Här knådas inte musklerna utan man blir berörd på det taktila sinnet! Efter ett bestämt schema över hela kroppen blir du harmoniskt medveten om dina kroppsdelar. Hur långa, breda de är och hur de sitter ihop med varandra! Som den svenska klassiska massagen är världsberömd är även taktil stimulering en svensk metod! Att bli medvetet berörd ”ger en känsla av att bli sedd” på djupet! I den känslan skapas avslappning, trygghet och glädje till livet.

Jag gick själv på taktil när jag var gravid, framför allt som höggravid och upplevde det helt fantastiskt i den processen. Både för stunden och även bygga upp oxytocinet inför förlossningen. Det rekommenderar jag enormt starkt! Älskar att ge den känslan vidare till gravida.

 


Asiatisk yogamassage

Under en yogamassage ligger du på min infrarödavärmedyna (om du vill) på en madrass golvet med bekväma/mjuka kläder på. Jag kommer att trycka på dina energilinjer, stretcha och knåda dig med mina händer, fötter, armbågar och ibland med mina knän. I syfte att öppna upp energiflödet i dig, släppa dina spänningar och på så sätt kan du få en djupare kontakt med kroppen och essensen av dig. Balanserande!

 Utbildat mig hos Tina! www.asiatiskyogamassage.se

 

/834df01c-99f5-492b-aeb1-6dd7938f6f02.jpg


HotStone massage

Om du gillar värme och dessutom massage då kommer du att älska Hot Stone massage. Förutom att lavastenarna är varma och på så sätt ger avslappning och utrensning är de även energigivande och jordande. Man får kontakt med moder jord. Värmen hjälper även porerna att öppna upp sig och man tar till sig egenskaperna av massageoljan på ett kraftfullare sätt.

Här kan man välja om man önskar klassiskmassage varvat med Hot Stone eller enbart Hot Stone massage, se de olika alternativen på bokadirekt.

/dbe28bf3-8acd-49b5-8186-ce39751553bc.jpg

_____________________________________________________________________________

Medicinsk aromaterapi; regndroppsmassage

kallas även för regndroppstekniken, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique.

Tekniken är ett samspel mellan användandet av eteriska oljor från Young Living och reflexologi. Regndroppstekniken är både en kraftfull och mjuk behandlingsform.

De 9 oljor som ingår i den klassiska regndroppsmassagen är bl a virus- och bakteriedödande och även antibakteriella och därmed effektiva mot exempelvis infektioner i kroppens vävnader.
Oljorna är: Valor, Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Pepparmynta och Aroma Siez.

Tekniken Vita Flex är en sorts akupressur och är ett komplett vetenskapligt system av punkter som frigör läkande energier inom oss. Det är en grundteknik i Regndroppsmassagen och betyder ”vitality through the reflexes”.

Jag kommer först att jobba på Vita Flex-zonen för ryggradens Vita Flex-zon i hålfoten, sköldkörteln och hjärnan på stortån i ett upprepande mönster, tre upprepningar med de samtliga 7 rena oljorna. 
Därefter droppas samtliga oljor över ryggen och masseras in med fjäderstrykningar, en form av taktil effleurage (i syfte att ge djup avslappning samt öppna upp vävnaden så upptaget av oljorna blir maximalt) och tillhörande massagegrepp i ett speciellt schema som hjälper till att öppna upp flödet längst ryggraden och energin ut i hela kroppen. Avslutar med nacken.


Oljorna har även en stärkande effekt på immunförsvaret och genom doftsinnet påverkar det även känslocentret i hjärnan. En bra behandlingsform vid oro och stress.

Utöver den klassiska regndroppsmassagen som grundades för att hjälpa till vid skolios och andra ryggbesvär finns även mental och andlig regndroppsmassage. 

/1ccc19b4-2010-44ba-905c-72bc405d8617.jpg
_______________________________________________________________________________

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en form av bindvävsmassage. Koppan skapar ett undertryck som hjälper till att få igång cirkulationen i kroppsvävnaden, samt släpper på spänningar. Koppningsmassage kan hjälpa till att släppa på spänningar och stelhet. Massagen hjälper också musklerna att slappna av, den lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Koppningsmassage ökar även blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och den sänker nervspänningar i kroppen. Det finns lite olika typer av koppningsteknik, beroende på vad man vill uppnå för resultat. I denna behandling är kopporna i rörelse, i första hand. Det är en effektiv och lindrig metod.

/273f55e1-e065-4277-95d4-4ef326955a51.jpg

____________________________________________________________________________

 

Välkommen!

 

Kolla Bokadirekt för aktuella erbjudanden!

 

Jag använder gärna munskydd/munvisir samt plasthandskar om så önskas!

NYHET
Just nu elevpris på shamansk trumhealing,  fram till 1 Maj.
Du ligger behagligt nerbäddad på min massagebänk. Vi skapar ett heligt rum. Jag guidar sedan in dig i ditt träd, livets träd och där landar du i din intension för Trum-healingstunden.
Nu 470:-, ord. pris 570:-

~~~

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tider ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

~~~

Friskvård

Jag är ansluten till ePassi, Wellnet & actiway, så du är hjärtligt välkommen att boka din friskvård här. 

 

Just nu gäller inte 24h vid avbokning. Skicka ett mess om du får symtom samma dag som din bokning. Självklart ses vi bara om vi båda är friska!