Behandlingar

 

Boka din behandling via bokadirekt.se

Frigörande andning

Det finns många unika andningstekniker och alla har sina egna syften och funktioner. Just under en frigörande andning session så frigör du det som håller dig tillbaka i livet! ”Bara” genom att ligga och andas kopplade andetag! Min funktion är att finnas där för dig och att få dig att ”andas igenom din cykel” Vår andning är kopplat till våra sinnen, våra känslor. Så andningen kan berätta mycket om hur vi mår och hur vi hanterar livet. För mig är det som att komma till visdomensland och en av de starkaste, härligaste och jobbigaste friskvårdsmetoder jag har testat! Älskar det!

"Under en frigörande andnings session syresätter du kroppen mer än vanligt och tar också in livsenergin. När syret och livsenergin ökar och flödar friare i kroppen påverkas de mentala, fysiska och själsliga blockeringar du har."

Erbjuder enskild och parandning.

Gruppandning på Lilla Hälsomässan i Skånings Åsakas bygdegård den 22/9. 80:-

Mini- Gruppandningar lördagarna 7/9, 5/10 och 19/10. 345:-

Boka genom min bokadirekt.

                                              ~~~~~~~~~~~~~~~

Reiki-healing

Min första kurs (efter massagen) var Reiki 1, 2003. Och vilka underbara dörrar det öppnades för mig. Jag började med självhealing och på andra, då jag jobbade heltid på spa. Inte för att de erbjöd Reiki men när jag masserade flödade det om personen var öppen för det! Jag fortsatte med steg 2 så jag mer tydligt även kunde ”skicka” healing på distans. Har du inte testat det och är skeptisk! Helt förståeligt! Testa och upplev! Sedan gick jag Reiki Master stegen hos Anna-Lena Wikström, då vi bla fördjupade oss i regressionsreiki och kanalisering. Jag upplever att Reiki är otroligt avslappnande. Och i avslappning sker enormt mycket läkning. En ljus lätthet i en stärks och våra chakran balanseras. Allt är dock färsk vara på så sätt att livet fortsätter att påverka oss och våra lager av läkning är som en lök. Skal för skal tills man kommer in till kärnan! Qi flöde!

Erbjuder enskild session och distanshealing.

                             ~~~~~~~~~~~~

Healing-massage

Ibland vill man inte bara ha healing utan även beröring då är denna kombination av djupavslappnande massage med ekologisk rogivande massageolja, tex lavender och balanserande chakrahealing perfekt. Jag kan även använda varma lavastenar, kristaller, eteriska oljor och din andning under behandlingen för att stärka upp det som just du behöver.

Utöver Reikikurserna har jag även gått kurser i ängla-healing och änglakanalisering hos Maria Hope Rosenlind. Det förstärker kärleken under sessionen, och 2017 knöt och säcken mellan massage och healing med en kurs hos Drömtida; Sanna-Mi.

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tider ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

                                         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klassisk massage

Min erfarenhet av att ge massage är att folk söker för olika anledningar. Därför erbjuder jag olika varianter av beröring.
Klassisk massage sätter igång cirkulationen och forslar bort slaggprodukter. Även av en klassisk svensk massage kan man få olika hårt, det är du som kund som bestämmer vilket tryck som känns bäst för dig.
Här kan man välja mellan:
Ryggmassage- vem har inte stress eller felbelastningsaxlar.
Fotmassage- vi går på våra fötter hela dagarna och fötterna kan påverka hela vår kropp.
Ansiktsmassage- vi har mer spänningar i ansiktet än vad vi är medvetna om och när de släpper ser vi gladare ut.
Eller varför inte boka en helkropp, jag tar tid på mig så jag verkligen hinner att gå igenom hela kroppen.

 

                                        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Taktil Stimulering

Vissa föredrar en mer muskulär massage andra mer beröring. Båda underbara på sina egna sätt! Här knådas inte musklerna utan man blir berörd på det taktila sinnet! Efter ett bestämt schema över hela kroppen blir du harmoniskt medveten om dina kroppsdelar. Hur långa, breda de är och hur de sitter ihop med varandra! Som den svenska klassiska massagen är världsberömd är även taktil stimulering en svensk metod! Att bli medvetet berörd ”ger en känsla av att bli sedd” på djupet! I den känslan skapas avslappning, trygghet och glädje till livet.

Jag gick på taktil när jag var gravid, framför allt som höggravid och upplevde det helt fantastiskt i den processen. Både för stunden och även bygga upp oxytocinet inför förlossningen. Det rekommenderar jag enormt starkt! Älskar att ge den känslan vidare till gravida.

 

                                       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Asiatisk yogamassage

Är så otroligt glad att jag äntligen har påbörjat min resa i yogamassagens värld! Jag är nu färdig med grundkursen och kommer efter sommaren gå vidare med fortsättningskurserna! Så jag erbjuder fortfarande rabatterat/elevpris ett bra tag till. Under en yogamassage ligger du på min infrarödavärmedyna (om du vill) på en madrass golvet med bekväma/mjuka kläder på. Jag kommer att trycka på dina energilinjer, stretcha och knåda dig med mina händer, fötter, armbågar och ibland med mina knän. I syfte att öppna upp energiflödet i dig, släppa dina spänningar och på så sätt kan du få en djupare kontakt med kroppen och essensen av dig. Balanserande!

 

                                         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

HotStone massage

Om du gillar värme och dessutom massage då kommer du att älska Hot Stone massage. Förutom att lavastenarna är varma och på så sätt ger avslappning och utrensning är de även energigivande och jordande. Man får kontakt med moder jord. Värmen hjälper även porerna att öppna upp sig och man tar till sig egenskaperna av massageoljan på ett kraftfullare sätt.

 

 

   

 

Kolla Bokadirekt för aktuellt erbjudande!

~~~

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tider ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

~~~

Asiatisk yogamassage till elevpris; 545:- för 90 min.