Aktiviteter

 

 

 525044-10151402836226848-629833714-n.jpg

Yoga

Känner du att du är på väg in i väggen, eller har du varit där och är stress känslig? Eller är du bara behov av ett stort lugn i ditt liv, då kan jag erbjuda en mycket fin meditativ hatha yoga.
Oavsett om du är smidig eller stel, van eller ovan av yoga, så vänder den sig till alla som söker inre frid och glädje.

Jag utför en meditativ yoga, med mjuka kroppsövningar och kroppsställningar, som framför allt mjukar upp, masserar fast även stärker kroppen. Den balanserar och stärker helheten. Yogan hjälper oss även att bli mer harmoniskt avslappnade, inte bara i vår kropp, utan även till tankarna och till sinnet.

Yoga är inte bara en kroppslig utvecklingsalternativ, utan även personlig och andlig utvecklingsalternativ, andligheten kommer automatiskt efter en tids utövande. Men är inget måste.

* Kroppskännedom ökar under yogans utförande.
* Viljan att få balans på alla livets plan ökar under yogans utförande.

* Yogan kan även hjälpa till att hitta din mening i din livsprocess, hitta och stärka upp essensen av hela din varelse.

Allt är ett!

Min egna yogabakgrund startade 2003 med min första yogaledarutbildning med Lena Elmqvist. Därefter höll jag yoga för kurortens besökare. 1-4 pass i veckan under ca 10 års tid. Parallellt med det gick jag en yogalärarutbildning hos Yoga för alla i Göteborg 2006/2007.
Hållit yogakurser för Medborgarskolan i Essunga och Vara. Även genom mitt företag i Lidåkersgympasal och ute på olika företag. Åker ganska regelbundet på olika yogaretreat för min egen skull. Efter barnens ankomst inte så ofta.

NAMASTE!

Avspänning

I dagens stressande samhälle behövs det en lugnstund, att landa och hitta avslappning och fokus. Att dessutom göra detta i en grupp, tillsammans med andra är otroligt givande! Att mötas i en fridfull atmosför. Om man vill får man även dessutom dela sina upplevelser eller bara gå hem i fridfull tystnad.

Avspänning är en teknik för att öka både den kroppsliga som mentala avslappningen i oss. 
Vi ligger på ett liggunderlag på golvet med en filt över oss och genom min guidning gör vi en avspänning i kombination med andningen.
Vi andas in och spänner en muskel, håller andan och håller spänningen i muskeln. Slappnar sedan av i muskeln samtidigt som vi andas ut. Detta ökar avslappningen i kroppen. Stillar sinnet och gör oss mer närvarande i oss själva.
Om man inte kan eller vill ligga ner så går det jätte bra att sitta på en stol i salen.

 

 

Vattengympa

Jag hållit vattengympa i många år, genom Korpen, Kurorten och andra föreningar. Jag har även lärt upp andra till att bli vattengympaledare! Kul!
Älskar det!
Att till härlig glad musik leda en grupp människor i vattnet!
Vattengympa är skonsamt för våra leder och hela kroppen. Vi jobbar både med kondition, styrka och rörlighet! Vi använder oss av olika motstånd i vattnet (valfritt) Jag poängterar ofta under passet att vara stark i bålen! Håll balansen i vattnet!

Jag håller pass i förbokade grupper. Om du önskar deltaga kan jag höra mig för om platser finns. 

 

Massageskola

Ni får lära er att ge en muskelavslappnande helkroppsmassage " på riktigt".
Ni kommer att arbeta två och två, så ni kommer under kursen få lika mycket massage som ni ger.

Jag som håller i kursen har arbetat som massör sedan 2001 och älskar mitt yrke, har även arbetat på DelaGardie som lärare i just massage. Och är jag färdigutbildad lärare i bla massage!

Inga förkunskaper krävs.

 

Bli berörd i dubbel bemärkelse!

Aktiviterna har jag för företag och privata grupper. Kontakta mig för bokning.

                               ~~~~~~~~~~~~~~~

Måbra kväll
Ett hälsosammare alternativ till afterwork och möhippa eller bara en mysig stund med nära och kära!

I Måbra paketet ingår ett gemensamt fotbad, därefter en valfri 30 min kur.
Massage, ex rygg, ben, ansikte eller magmassage.

*Ni behöver vara 4 till 10 personer, vid fler än 5 tar jag med mig min arbetskollega.

Det ni behöver ha är ett allrum för er och ett enskilt rum för mig/oss att utföra kurerna i.
Allt annat tar jag/ vi med oss.

PRIS: 445:- / pp.

Detta alternativ finns ej på bokadirekt, utan kontakta mig för bokning.

 

 

 

Kolla Bokadirekt för aktuellt erbjudande!

~~~

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tider ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

~~~

SOMMARERBJUDANDE

Hembesök 795:- Ord pris 995:-