Aktiviteter

 

 

525044-10151402836226848-629833714-n.jpg

Yoga

Känner du att du är på väg in i väggen, eller har du varit där och är stress känslig? Eller är du bara behov av ett stort lugn i ditt liv, då kan jag erbjuda en mycket fin meditativ hatha yoga.
Oavsett om du är smidig eller stel, van eller ovan av yoga, så vänder den sig till alla som söker inre frid och glädje.

Jag utför en meditativ yoga, med mjuka kroppsövningar och kroppsställningar, som framför allt mjukar upp, masserar fast även stärker kroppen. Den balanserar och stärker helheten. Yogan hjälper oss även att bli mer harmoniskt avslappnade, inte bara i vår kropp, utan även till tankarna och till sinnet.

Yoga är inte bara en kroppslig utvecklingsalternativ, utan även personlig och andlig utvecklingsalternativ, andligheten kommer automatiskt efter en tids utövande. Men är inget måste.

  • Kroppskännedom ökar under yogans utförande.
  • Viljan att få balans på alla livets plan ökar under yogans utförande.
  • Yogan kan även hjälpa till att hitta din mening i din livsprocess, hitta och stärka upp essensen av hela din varelse.

Allt är ett!

Min egna yogabakgrund startade 2003 med min första yogaledarutbildning med Lena Elmqvist. Därefter höll jag yoga för kurortens besökare. 1-4 pass i veckan under ca 10 års tid. Parallellt med det gick jag en yogalärarutbildning hos Yoga för alla i Göteborg 2006/2007.
Hållit yogakurser för Medborgarskolan i Essunga och Vara. Även genom mitt företag i Lidåkersgympasal och ute på olika företag. Åker ganska regelbundet på olika yogaretreat för min egen skull. Efter barnens ankomst inte så ofta.

NAMASTE!

Vattengympa

Jag hållit vattengympa i många år, genom Korpen, Kurorten och andra föreningar. Jag har även lärt upp andra till att bli vattengympaledare! Kul!
Älskar det!
Att till härlig glad musik leda en grupp människor i vattnet!
Vattengympa är skonsamt för våra leder och hela kroppen. Vi jobbar både med kondition, styrka och rörlighet! Vi använder oss av olika motstånd i vattnet (valfritt) Jag poängterar ofta under passet att vara stark i bålen! Håll balansen i vattnet!

/4c6e8e04-e2ef-41d1-87d3-40483d4a5877.jpg

Massageskola

Ni får lära er att ge en muskelavslappnande helkroppsmassage " på riktigt".
Ni kommer att arbeta två och två, så ni kommer under kursen få lika mycket massage som ni ger.

Jag som håller i kursen har arbetat som massör sedan 2001 och älskar mitt yrke, har även arbetat på DelaGardie som lärare i just massage. Och är jag färdigutbildad lärare i bla massage!

Inga förkunskaper krävs.

/24245843-f3ac-42cd-8884-60397d01c3e8.jpg

Bli berörd i dubbel bemärkelse!

Aktiviterna har jag för företag och privata grupper. Kontakta mig för bokning.

~~~~~~~~~~~~~~~

Välkommen!

 

Kolla Bokadirekt för aktuellt erbjudande!

~~~

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tider ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

~~~

NYHET

Jag är nu ansluten till ePassi, Wellnet & actiway, så du är hjärtligt välkommen att boka din friskvård här. 

 

Just nu gäller inte 24h vid avbokning. Skicka ett mess om du får symtom samma dag som din bokning. Självklart ses vi bara om vi båda är friska!