Hathayoga

Hatha yoga är den vanligaste formen av yoga och en av de första som nådde västvärlden. För många är hatha yoga vad man tänker på när yoga nämns.
Hatha yoga är både fysisk och meditativ. Man intar olika ställningar i lugnt tempo. De samordnas med andningstekniker och koncentration för att ge en bättre kroppskontroll.

 

Jag kommer snart igång med Yoga-klasser här i Lidköping.

Välkommen!

 

Kolla Bokadirekt för aktuella erbjudanden!

Nu finns ett väntrum utanför behandlingsrummet! Du är välkommen att slå dig ner där inför din tid.

TELEFONTID
VARDAGAR 9:15-9:45

Jag använder gärna munskydd/munvisir samt plasthandskar om så önskas!

NYHET
Just nu elevpris på shamansk trumhealing.
Du ligger behagligt nerbäddad på min massagebänk. Vi skapar ett heligt rum. Jag guidar sedan in dig i ditt träd, livets träd och där landar du i din intension för Trum-healingstunden.
Nu 470:-, ord. pris 570:-

~~~

Oavsett vilken behandling du väljer hos mig får du under tider ligga på min infrarödamadrass med ametiststenar. Fördelar är bla att den hjälper till att reducera smärta och stärker immunförsvaret. Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta. Även avslappnande och lindrar stress och har en effektiv detox, understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. De varma stenarna ger en djup avslappning, minskar stress och spänningar.

~~~

Friskvård

Jag är ansluten till ePassi, Wellnet & actiway, så du är hjärtligt välkommen att boka din friskvård här. 

 

Just nu gäller inte 24h vid avbokning. Skicka ett mess om du får symtom samma dag som din bokning. Självklart ses vi bara om vi båda är friska!